top of page

Huiszuivering

Normaal gesproken voel je je prettig in je eigen huis, voel je je er thuis en kom je er tot rust. Je kunt in je eigen huis gewoonlijk lekker werken, leven en slapen. Het komt echter wel eens voor dat je je níet prettig voelt in je eigen huis. Je hebt het gevoel dat je opgejaagd bent, of dat er een kamer in huis is waar je liever niet komt, misschien ben je wel bang in je eigen huis en heb je het gevoel dat er iets niet pluis is maar je er de vinger niet op kunt leggen wat het nu precies is. Soms is het echter zo erg, dat je permanent gespannen bent en er dingen in huis zich verplaatsen of deuren opstaan die je toch echt had dichtgedaan.
Er zijn verschillende oorzaken voor bovenstaande problemen, het kan zijn dat er iets erg naars is gebeurt in het huis waarin je woont. Dat er iemand op een vervelende manier is overleden, maar het kan ook zijn dat er veel ruzie is geweest in huis, en de energie daarvan is blijven "plakken" of hangen, in het huis. Dit is altijd wel een beetje het geval, natuurlijk is het dan een idee om eens of tweemaal per jaar jouw huis een goede energetische reiniging te geven!
Een zuiveringsritueel kan dan een uitkomst bieden. Ik neem de tijd om jouw huis na te kijken en daarop volgend energetisch grondig te reinigen zodat blokkades of eventuele entiteiten je huis weer zullen verlaten en je weer met een gerust hart ontspannen kunt wonen.

Een huiszuivering duurt ongeveer 2 uur en de kosten hiervoor zijn rond de €110,- + reiskostenvergoeding 0,19 cent p/km. We stemmen de prijs meestal samen af, ook op basis van de grootte van het huis en de situatie.

Wil je een huiszuivering boeken bij mij? Stuur mij dan een e-mail.

Shamaan ritueel 21 sept 2021 - kleur-0149.jpg
bottom of page