top of page

Regenboog Heling - De Kosmische Vlammen

Een behandeling met wat wij noemen " de kosmische stralen" of de "kosmische vlammen" is een behandeling op basis van de grote kleurstromen die uitvloeien vanuit de kosmos. Deze worden waargenomen en ervaren in de vorm van kleuren en worden in het lichaam gekanaliseerd door de sjamaan. 
De kosmische kleuren, zijn die van de regenboog en meer. Het zijn specifieke kwaliteiten van het eeuwige licht van de kosmos, en in dit geval Blauw, Geel, Violet, Rood, Wit, Groen, Oranje en vervolgens nog Goud, Zilver en Platina. Deze vorm van heling wordt soms met andere technieken gecombineerd  maar is een op zichzelf staande behandeling. Het richt zich op alle niveaus, net zoals de levenskracht overal naartoe vloeit, het kan in het energetisch lichaam blokkades opheffen of/en energie toe te voegen. Bij deze behandeling wordt niet enkel het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd maar ook specifieke deelgebieden waar deze stralen over gaan.

 

_img202322105118.png

De heilsmethode met de kosmische stralen is uitermate geschikt voor een wat zachtere vorm van genezing of doorstroming. Er wordt langzaam een kleurbad opgezet voor jou als cliënt, je ligt dit keer ook lekker ontspannen op een warme massage-tafel met een dekentje over je heen en rondom wordt gewerkt met stenen, kleur en geur.
De behandeling is geen vervanging voor de behandeling voor een arts, maar kan wel een aanvulling zijn of de genezing bespoedigen. Ga dus bij ernstige klachten eerst naar je huisarts toe en laat je onderzoeken!

Deze klachten zijn geschikt om te behandelen met deze energetische methode:
-persoonlijkheidsproblemen
-angsten
- immuniteitsproblemen
- spirituele zingevingsvragen
- emotionele vraagstukken
- fysieke ongemakken zoals pijn

Behandeling is vaak niet mogelijk indien:
- je zwanger bent
- je hartklachten hebt of een pacemaker
- je last hebt van een ernstige psychische stoornis
- onder de 18 jaar bent en geen toestemming van je ouders hebt
neem contact op als je hier last van hebt om te kijken wat de mogelijkheden zijn

 

il_1588xN.3889650658_e94z.webp
Kamlanie 21 maart 2022 (alles) -6154-1_1648846899089_16488474353_1648847731162.png

De levensenergie (soms ook wel prana, önd, chi, kundalini, Reiki genoemd), komt uit de Kosmische Bron en geeft voeding en leven aan alles in en rondom ons en vertakt zich op gegeven moment in deelgebieden, zo kan men ook veel gerichter werken. Omdat onze geest niet losstaat van het lichaam voedt de levenskracht ook onze geestelijke processen, onze emoties, onze gedachten en onze ideeën; die aanwezig zijn in het energieveld rondom ons. Alles leeft, trilt en heeft een bepaalde frequentie op de schaal van het leven.

Het is de taak van de sjamaan/behandelaar om in de behandeling de doorstroom van een bepaalde, gefocuste energie te verbeteren door de specifieke kosmische straal in zichzelf te verzamelen, met behulp van de persoonlijke helpers, en deze toe te voegen aan het fysieke lichaam en de subtiele lichamen van de cliënt daar waar het nodig is. .


Wat merk je tijdens deze behandeling:
- instant verlichting van (fysieke of emotionele) pijn en ongemak
- tintelingen op een prettige manier
- zeer diepe ontspanning
- persoonlijke inzichten
- antwoorden op levensvragen
- contact met voorouders of vorige levens
- liefdevolle aanwez
igheid

Ik ben gespecialiseerd in de Violette Vlam, één van de meest krachtige omvormers en alchemistische krachten ter wereld.

 

20220630_234031_1656652654142_1669543693163.png
IMG_20220422_010527_951_1650583177323_1651399582211.png
20221127_011706.jpg
20221127_011748.jpg
20221127_012006.jpg

Intake

Voordat we een sessie inplannen, of voorafgaand aan de sessie, hebben we een intakegesprek. Ik stel dan wat vragen over jouw geestelijke en fysieke gezondheid en voor welke klachten je komt. Zo heb ik meer inzicht in de mogelijke energetische oorzaken en achtergrond. Uiteraard blijft dit alles strikt vertrouwelijk; ik heb geheimhoudingsplicht. Ook leg ik je uit wat je van de behandeling kunt verwachten en kun je zelf aangeven wat je wel of niet prettig vindt.

 

De behandeling

De behandeling zelf geschied op een behandeltafel zoals bij massage. Ik zorg dat
je warm en goed ligt. Vervolgens behandel ik het energetisch veld met de handen
net boven jouw lichaam. Ik raak je dus niet aan (dit kan wel het geval zijn bij fysieke klachten) en
je kunt je kleding gewoon aanhouden.
Ik reinig en verwijder blokkades, zet kleuren in het energieveld en sta open
voor aanwijzingen van mijn helpers. Soms maak ik gebruik van hulpmiddelen,
zoals:

- de sjamanistische drum
- symbolen zoals je hiernaast ziet
- een sjamanistische spiegel
- stenen (edel- maar ook 'gewone' stenen)Na afloop bespreken we de behandeling, die een half uur of een uur duurt, en kijken we voor een mogelijke vervolg afspraak. Meestal zijn, net als bij massage, drie behandelingen nodig om alles goed te doen doorstromen en ale blokkades te verwijderen, soms is het te heftig om alles in één keer te doen omdat er dan teveel loskomt. Maar vaak komen we bij één ook al een heel eind, daarnaast is het gewoon ook heerlijk ontspannend om de behandeling te ondergaan.

 


Behandeling:

Intake: €25,00 incl. btw

60
min: € 73,50 incl. btw

Bij interesse, stuur me een mailtje via het contactformulier, dan plannen we een sessie in


 

bottom of page